Monday, June 24, 2013

Momma

Lately ni gua selalu sakit lah pule . Diarrhea . Fever . Gastric often strike . Migraine? Toksah tanya. Macam hari hari je rasa. Sampai dah lupa rasa migraine tu macamana. Okay tu propa sikit . Gila ke lupa migraine rasa macammana . Nightmare tahuu .

Harini ada lebih 10 kali kot gua keluar masuk toilet tadi kat office . Gila penuh tahi gua dalam sistem kumbahan najis di office. The big contributer of the day omputeh cakap . Lolol .

Tapi bukan tu yang gua nak tekan kan kat sini . Mak gua ni . Biasa la perempuan gua ngadu kat mak ah takan bapak pulak . Rupa rupanya beliau dah siapkan air tangkal untuk mengubati gua brooo . Pergi jumpa ustaz kekdahnya okayyy minta air penerang hati . Eh tu zaman sekolah waktu nak exam dulu . Lebih kurang la air jampi2 ni . Tapi bukan mantera puaka jahanam tu . Ni ayat alquran la bro .

Itu yang gua nak tekan kan . Tengok effort mak kita . Punya lah risau and sayangnya dengan kita sebenanya kan . Mmg mak gua ni nampak buat dek buat dono je dengan gua . Watlek watpis je kan selama ni depan kita . Tapi beliau punya sayang kita mana nampak ye tak .

Lebiu beri strong la mama . Thanks mama for everythinggggg . Sedih puleeeee hati kiteeeeee . Sobs sobs .

Sunday, June 23, 2013

Night quote .

My pain may be the reason for somebody's laugh but my laugh must never be the reason for somebody's pain .

My most eagerly dream

To be good .

To be better .

Than I am today .

Everyone does .

I know .

Sometimes .

Got disturbed by people thought .

But who cares anyway .

Lives the reality .

Failure feature victory .

Its called LIFE .

Always do what you good at .

And live if you really want to. 

\m/

Friday, June 21, 2013

210613

Harini ada birthday one friend of mine . Accidentally befriended actually by one circumstances yang tak dpt dielakkan . She's warm hearted girl . Full of patience . She's sincere . I ain't so close to her . But as per my observation through what I saw la .

Our heart like can feel for each other tho . Don't get me wrong dude . We ain't lesbo . Nothing to do with gay love . Pardon me . Lol . Its about same feeling we had . There's something that we're struggling together . Go through together . We don't have any friendship background before but there's something unique that make us as a friend,  I must say .

Not a very best friend . Sometimes we hate each other . Sometimes we're just like so called 'bestfriend wannabe' . Lol . But most of the time we're more to  sacrificing our feeling for something . Its just complicated to describe here . Only God knows errthing . Heh .

But she is the nice one . I can tell .

Happy birthday . Let bygone be bygone . Hope many happy returns of the day .

Miss ya .

Berangan.

Berangan.
Berangan.
Berangan.
Sampai sudah pon berangan.

Berangan.
Berangan.
Berangan.
Setengah org dah sampai kayangan.

Berangan.
Berangan.
Berangan.
Setengah org sampai meroyan royan.

Sudah sudah la tu berangan.

P/s: sorry takde motif. LOL

Thursday, June 20, 2013

.....

We're so fuckin happy together . But the worst part is, you're not even mine . Voila .

Imsomnia tetibe . Lol .

Perghh lamo betul gua tak bocorabih kek sini . Bersawang dah blog ni . Heh . Takbole tido bro . Tah dah kenapa . Pukul 4 am ni woiii . Apahal ni woii woiiiiiii . Ni kalau aku jerit real ni mau jiran sebelah rumah aku panggil bomba kang . Mamai2 bangun telefon bomba . Kah kah kah . Aku bole pulak bygkan jiran aku buat camtu . Aduii .

Nak nyanyi dah pagi buta . Nak buek sit up maleh . Nak tgk tv siaran dah habeh . Umangg aihh apo den nak buek ni ?

Dah la den nak main kendi krash . Tastyyy . Delicioussss . Devineeee . Abahh kauu .

Genait mutants . Xoxo <---- Halahh halahh goli den .