Tuesday, June 24, 2014

Isolated

Isolated . Gua okay .😎

Normal . Takkan dalam seumur hidup engko huha huha dengan kawan kawan engko , takde even seorang pon yang lama lama meluat tengok perangai engko tapi still okay depan engko . Plastic demi menjaga hati engko .

Ke gua je yang cenggini ?

Kahkahkah celaka betei . Takpela gua redhooo . Gua mmg admit gua ni annoying . Kenkadang tu gua sendiri rasa annoying dgn diri sendiri . Wahaha

Dah masa bergerak sensorang rasanya pon umur2 gini . Tapi yang gua tahu memories gua dengan kawan kawan gua tak pernah hilang . Memories remain . Gituhh . Insha'Allah .

The conclusion is, sebelum gua rasa meluat dengan diri sendiri ni, baik gua blah dulu . Engko ghase ?

Tuesday, June 3, 2014

Bosan vs taubat

Sebenanya gua bosan.
Sampai tahap dah tak boleh beza apa yang tak bosan dengan apa yang bosan.
Aikk macamana tu ?

Dah tua betul la gamaknya ni.
Sudah sudah la tu bell.

Bila nak kawen ?
Eh salah
Bila nak taubat ?

Wkwkwk kbai