Monday, September 26, 2011

ATTENTION TO LADIES: BEWARE OF JERK OFF A.K.A BULLDOGS !


3.31 am, Tuesday, September 27th, 2011


Why we comparing JERK OFF as a bulldogs ? because they bite . LOL . kidding hokkay . okay pepagi buta ni tadelah na becerita hape pon just na kongsi cerita pasal lelaki lelaki yang patot kita jauhi . Jyeah ! saya sebagai wanita harus mempertahankan hak hak wanita supaya tidak dibaham hanjing hanjing seperti species jerk off ini .* dah macam pak jabit pulok . kakaka .

Antara criteria criteria lelaki bulldog ni adalah :

- ayat manis . ayat dorang ni ya rabbi kalau burung kat atas tu denga bole jatuh la . :D
- baik nau hati tapi ada makna aa . contohnya, tade duit bagi pinjam duit . na pegi mana mana die sapot . topupkan n etc padahal die sendiri pinjam duit orang . kakaka .
- caring semacam tapi ada maknanye punn . haha .
- kalau pandang perempuan dari atas ke bawah sambil otak men'scan' . paham paham sudey . LOL
- cakap na mendongak ke langit je tapena na jejak bumi . err tapaham eh ? means cakap besar padahal haprak . weyy pigi dahh lu !
- kaki temberang, kelentong, penipu, bida'ah haaa sume die la tu . kononnya ikot lagu p.ramlee la tu madu 3 'misti pandai pembohong, mesti pandai temberang' . haishh .
- take advantage kepada perempuan yang dah tangkap syok kat die . especially yang naive sangat . hmm ni bole dibahagikan kepada harta, tubuh badan dan juga psikologi . dan ia sangat complex serta tidak sesuai untuk dibincangkan di sini ye . harap maklong . hehe .
- tade hati perut , buta hati , bute perut , buta huruf , buta warna semualah hahaha
- sellfish yang terlampau .
- and selalunya diorang ni stylo . haaa ni la masalahnye ni . ramai perempuan memey la minat kat lelaki jenis stylo ni termasuklah haku . hahahadoi . tapi ta semua yang stylo tu jerk off hokkay . don't get me wrong . hee .

Ini antara yang obvious lah yang boley kite nampak kat lelaki lelaki jerk off ni . tapi banyak lagi yang ta terfikir dek akal pepagi bute ni . But sometimes, kita sendiri tertipu dengan kebaikan seseorang lelaki tu padahal perangai sebenanye mengalahkan syaiton nirrrojimmmm . hahaha . Cerita die sekarang adalah mostly perempuan suka lelaki yang sort of  JERK OFF a.k.a woof woof ni . bak kate orang America 'Girls love bad boy' puiiii ! bahahaha .


Tapi, kite kadang pon leka and ta perasankan yg lelaki tu sort of kan . tup tup dah terkena . Tapelah yang penting niat kite baik . pada yang dah terkena ngan bulldogs ni jadikanlah ia sebagai LESSON and EXPERIENCE okay . Allah memang sengaja temukan korang dengan mereka mereka ni supaya korang sedar. Yang belum terkena doa doa lah jangan terkena oleh mereka yang durjana ini .

Na kongsi sikit kata kata semangat kat entry ni , ni pon aku google je tapi dah ubahsuai sikit la ayat die . hee . sila lah baca misti korang rase bersemangat sikit . hee .

kadang kadang tu, Allah menemukan kita dengan orang yang salah dahulu, supaya :

  • supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG, kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yang awesome untuk kita, dan dia bukanlah pilihan yang awesome untuk kehidupan kita pada masa depan . hee
  • memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah, supaya kita dapat gain experienced and knowledge yang tak semua orang rase . 
  • supaya apabila kita bertemu jodoh yang sebenar, kita masih ada rasa bersyukur yg teramat sangat kerana Allah selamatkan kita .
  • supaya kita sentiasa berdoa kepada Allah kerana menginginkan yang terbaik dalam hidup kita .

So, kalau na yang terbaik dalam hidup kita , kita pon mestilah berusaha untuk menjadi yang terbaik . macam yang dalam ayat ni . google gak ni . hehe .

" Sekiranya anda pernah berdosa besar, dan berkeinginan pula didampingi oleh pasangan yang soleh atau solehah . Maka, perbaiki diri anda dahulu dengan tidak mengulangi akhlak buruk yang lepas dan berterusan membuat amal-amal baik, pasti Allah akan hadirkan . Insha'Allah :D


weee . naik semangat saya hokkay . haha . harap harap entry kali ni dpt bagi semangat kat korang jugak . Insha'Allah . Just berkongi benda baik kan . ape salahnye . 

That's it lah for today . I'm bell signing off here . :)